DP Apartments för Nöje

Vasa är en populär turistort såväl vinter som sommartid. Vasa representerar centrum för utbildning, kultur och turism i västra Finland och anses ofta vara den regionala huvudstaden i Österbotten. Staden har ett brett utbud av turistattraktioner, vilket du kan läsa mer om på Visit Vaasas hemsidor

Under din vistelse på DP Apartments erbjuds du den bästa möjligheten att upptäcka Vasa. Lägenheterna är på Asemakatu 14 och Konepajakatu 10, vilket är en 5 minuters promenad från torget. Torget är centrum för Vasa och omges av restauranger, caféer och shoppingbutiker. Shoppingcentret Rewell Center ligger även bredvid torget.

Våra lägenheter är fullt utrustade med ett kök så att du själv får välja om du vill tillreda din egen mat eller njuta av de kulinariska upplevelserna som de lokala restaurangerna har att erbjuda. En tvättmaskin finns tillgänglig i alla lägenheter, vilket kan vara till nytta vid längre vistelser.

Lägenheterna kan hyras för såväl kortare som längre perioder. Vi ser framemot att ge dig ett trevlig boende under din resa till Vasa.

 

NÄRLIGGANDE SERVICE

Förbindelser

Vasa flygfält (10 km)
Buss- och tågstation (4 minuters gångavstånd)

I närheten

R-Kioski
Citymarket
Lidl
Apotek