Om företaget

Daniel PokornyDP Apartments mål är att vara ditt andra hem. Vi uppnår det målet genom att erbjuda fullt möblerade lägenheter i centrum av Vasa till ett förmånligt pris.

Företaget DP Apartments Vaasa grundades år 2016 av Daniel P. Idén att erbjuda möblerade hotellägenheter för kortare perioder kom till liv efter att han beslutat att flytta från Wien i Österrike till Finland. Efter att ha jobbat inom hotell- och restaurangbranschen i många år kändes detta som ett nytt och spännande äventyr.

Service och gästvänlighet är vår främsta prioritet och vår högsta värdering. Vi gör vårt bästa för att du ska kunna njuta av en städat och välkomnande lägenhet när du anländer till Vasa. DP Apartments Vaasa erbjuder familjer och företag högklassiga lägenheter med självförsörjning för kort- eller långtidsuthyrning.

Nyheter

VARFÖR VÄLJA OSS?

Finns i centrum

Alla våra lägenheter finns i stadens kärna så du är bara minuter från huvudgatan, buss och tågstsation, restauranger och universitet

Bekvämlighet

Vår lägenheter är helt nybyggda och möblerade i varje detalj för att göra din vistelse så bekväm och njutbar som möjlig.

Passar för alla

Våra lägenheter passar för alla, företag, familjer eller släktingar som besöker Finland. Vårt team gör allt för att hitta det perfekta platsen för din vistelse.

Feedback