Yrityksestä

Daniel PokornyTarjoamalla edullisia kalustettuja asuntoja Vaasan keskustassa, DP Apartments haluaa olla kotisi, poissa kotoa.

Vuonna 2016 Daniel P. perusti yrityksen DP Apartments Vaasa. Idea yrityksestä, joka tarjoaa valmiiksi kalustettuja lyhytaikaisia vuokra-asuntoja, kehkeytyi kun Daniel P. päätti muuttaa Itävallan pääkaupungista Suomeen. Hänellä oli ennestään pitkä työkokemus ylellisien hotellien ja ravintoloitten parissa, täten uusi liikeidea tuntui erittäin jännittävältä.

Palvelu ja vierasvaraisuus ovat meille tärkeitä arvosanoja jonka perustalle rakennamme liiketoiminamme. Teemme siis kaikkemme, jotta vierailunne meillä olisi mahdollisimman vaivaton ja ennen kaikkea mukava kokemus. DP Apartments Vaasa tarjoaa perheellesi tai yrityksellesi vuokra-asuntoja niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen tarpeeseen.

 

Uutisia

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Keskusta

Kaikki asuntomme sijaitsevat vain minuuttien kävelymatkan päässä keskustorilta, yliopistoilta ja bussi sekä juna asemalta.

Mukavuus

Kaikki asuntomme ovat upouusia ja kalustettuja jokaista yksityiskohtaa silmällä pitäen, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman mukava.

Sopiva kaikille

Meidän asunnot sopivat kaikille. Yritysten henkilökunnalle, perheille tai Suomeen muuttaville, me löydämme juuri teille sopivan asunnon!

Feedback