DP Apartments lomalle

Vaasa on suosittu matkakohde niin kesällä kuin talvellakin. Kaupunkia joka, Länsi- Suomessa edustaa sivistystä ja kulttuuria, kutsutaan usein myös Pohjanmaan pääkaupungiksi. Vaasassa on lukuisia nähtävyyksiä, joista voit lukea enemmän Visit Vaasan kotisivuilta.

Yöpymällä DP Apartmentsissa saat parhaan mahdollisuuden tutustua ja kokea Vaasan. Asunnot sijaitsevat osoitteissa Asemakatu 14 ja Konepajakatu 10, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustorilta. Keskustori on Vaasan sydän, jota ympäröivät muun muassa ravintolat, kahvilat ja kaupat. Myös Kauppakeskus Rewell Center löytyy keskustorilta.

Asunnoista löytyvän keittiön ansiosta, voitte valmistaa omaa ruokaanne taikka käydä nauttimassa lähialueen ravintoloitten tarjoamista herkuista. Keittiön lisäksi jokaisesta asunnostamme löytyy pyykinpesukone, joka voi tulla tarpeen pidemmän majoittautumisen yhteydessä.

Huoneistomme ovat varattavissa niin lyhemmäksi kuin pidemmäksi ajaksi. Odotamme innolla, että saamme tehdä majoittautumisestanne mahdollisimman mukavan.

PALVELUT LÄHELLE

Yhteydet

Vaasa Airport (10 km)
Linja-auto- ja junaasema (4 kävelyminuuttia)

Palvelut

R-Kioski
Citymarket
Lidl
Apteekki