BEAUTIFUL COSY APARTMENTS IN DOWNTOWN VAASA

Vietä yö perinteisessä suomalaisessa mökissä

Asumme omasta mielestämme yksi maailman keuneimmassa paikoissa ja haluamme mielellään jakaa sitä kanssanne! Asiaa ei pahenna se, että mökki sinänsä on kuin koru! 1800:n luvun hirsirakennus jota on huolellisesti remontoitu, vanhoja perinteitä kunnioittaen. Silti siinä on kaikki mitä nykyihminen tarvitsee.

Paikalla on potentiaalia, varsinkin jos nauttii luonnon läheisyydestä. Täällä voi vaeltaa, pyöräillä sekä sorateitä pitkin että metsässä, ratsastaa tai vain istua penkillä ja nauttia näköalasta!. Ikkunasta näkee kurkia, hanhia ja joutsenia, jotka lepäävät muuttoreiteillänsä syksyisin ja keväisin ja petolinnut saalistavat aivan vieressä. Kesällä pesii töyhtöhyyppä ja isokuovi pellolla, mökin läheisyydessä, puhumatta kaikista pikkulinnuista jotka laulavat mökin toisella puolella, metsän rajalla. On melkein maagista herätä siellä kesäaamuisin kun aurinko paistaa vanhoista ikkunoista.

Samalla on Vaasa vain 16km:in päässä, kaikkinen tarjoineen ja myös meri on lähellä. On vain muutaman kilometrin matka esim Stundarsiin, Meteoriaan tai vaikkapa Åminneen (aminnefolkpark.fi). 

Mukavuudet

Mökillä on yksi leveä sänky (120cm), kaksi normaalikokoista makuupaikkaa (80cm) ja yksi pienempi . Siinä on pieni jenkkikaappi (jääkappi/pakastinlokero), micro, keittolevy, vesi ja kahvinkeitin , kaasugrilli, WC ja suihku. Mökin vieressä on puulämmitteinen sauna joka kuuluu vuokraan. Peitot ja tyynyt löytyvät mutta petivaatteet pitää tuoda itse. Mökkiä jättäessä sen pitää olla samassa kunnossa kuin tullessa, eli vuokraan ei kuulu siivousta.

Hevonen mukaan lomalle

Meidän omat hevoset elävät pihatossa jotta tallissa on melkein ympäri vuoden neljä karsinapaikkaa vapaana. Kesän aikana on myös mahdollista päästää laitumelle hevosensa. Mökin vierestä löytyy ratsastuskenttä ja pieni maastoesterata. Metsässä on melkein rajaton määrä pikkuteitä ja maastoon pääsee ilman että joutuu liikenteeseen missään vaiheessa. Olisiko tarvetta kisa/valmennuksen takia majoittua hevosen kanssa?

Tervetuloa!

 

logo-bild
in cooperation with
DP Apartments Vaasa

VARAUSINFO

Hinnat 
1 pv = 85€
2 pv = 150€
3 pv  = 210€
1 viikko = 430€

Siivous ei sisälly hintaan: 30€ lisähinta

Varaus
Camilla +358 50 593 9632 (iltaisin 18-21)

Maksu
Käteinen tai laskutus
(lasku: lasku maksetaan ennakkoon)