BEAUTIFUL COSY APARTMENTS IN DOWNTOWN VAASA

Övernatta i en traditionell stuga

Vi tycker själva att vi bor på en av de underbaraste platserna på jorden. Det vill vi gärna dela med oss av! Saken blir inte sämre av att vår stuga är som ett litet museum, tidsenligt renoverad 1800-talsstuga men ändå med allt vad nutidsmänniskan behöver.

Platsen har potential, speciellt om du gillar naturens närhet. Här kan man vandra, cykla både längs vägar och i skogen, rida eller bara sitta och njuta av utsikten.

Utanför fönstret samlas tranor och svanar under flyttningen, vår och höst. På sommaren häckar spovar och tofsvipor alldeles nära och rovfåglarna kretsar över åkrarna, i sökandet efter byten. På andra sidan stugan, i skogskanten sjunger småfåglar av många olika slag. Det är nästan magiskt att vakna där, en tidig sommarmorgon, när solen lyser in genom de gamla fönstren.
Samtidigt är det 16 km till allt vad Vasa kan erbjuda och också havet finns inom räckhåll. Det är bara några kilometer till Stundars, Meteorian, Åminne Folkpark för att bara nämna några utflyktsmål.

Faciliteter

Stugan har en bred säng (120cm) och två andra fullstora bäddplatser (80cm) samt en mindre. Det finns ett litet kylskåp med frysfack, micro, kokplatta, vatten och kaffekokare, gasgrill, toalett och dusch. I anslutning till stugan finns vedeldad bastu som ingår i hyran. Täcken och dynor finns men sängkläder bör man ha själv. Stugan lämnas i samma skick som den var vid ankomst, d.v.s. man städar själv.

Hästen med på semester

Våra egna hästar går på lösdrift så det finns plats i stallet. Fyra boxar står tomma största delen av året. Det finns också möjlighet till bete under sommarhalvåret. Vi har också oändligt med ridvägar här, utan att man måste korsa hårdtrafikerade vägar. Det finns en ridplan och en liten terränghoppningsbana i anslutning till stugan. Varför inte ta hästen med på semestern eller behöver du plats för den under träning/tävling?

Välkommen!

logo-bild
in cooperation with
DP Apartments Vaasa

BOKNINGSINFO

Priser
1 dag = 85€
2 dag = 150€
3 dag = 210€
1 vecka = 430€

Städning ingår inte. 30€ extra.

Bokning
Camilla +358 50 593 9632 (kvällar 18-21)

Betalning
Kontant eller faktura 
(faktura:  beloppet skall vara betalt på förhand)